Елементи за поплочување и обложување

10 РАЗЛИЧНИ

ТИПОВИ НА БЕХАТОН

Имаме повеќе видови бои по желба

БЕХАТОН ПРАВОАГОЛЕН

БЕХАТОН ОЛИМПИЈА

БЕХАТОН КВАДРАТЕН

Имате нов проект? Ви треба совет?

Контакт

Работејќи напорно создадовме производ кој во себе ги обединува традицијата и убавината на природниот камен со последните движења на технологијата. Строгата контрола ги прави нашите производи со врвен квалитет.

Контактирајте нѐ

Социјални мрежи