Контакт

Работејќи напорно создадовме производ кој во себе ги обединува традицијата и убавината на природниот камен со последните движења на технологијата. Строгата контрола ги прави нашите производи со врвен квалитет.

Адреса:
ИГМ Вратница АД
1225 Вратница – Јегуновце

Работно Време:
Понеделник – Петок
7:00-15:00

Управа:
Тел: +389 44 451 010
E-mail: igmvratnica@t-home.mk

Претставништво Скопје:
Тел: +389 2 3232 261
Факс: +389 2 3232 610
E-mail: igmvratnicask@hotmail.com

Комерција:
Факс: +389 44 451 041