SPEKTRO kol Basic

Прикажан е еден резултат

 • SPEKTROkol Basic

  Оценето 0 од 5

  Примена

  Еднокомпонентно прашкасто градежно лепило на база на цемент, минерални полнила и адитиви, наменето за пополнување и израмнување на подлоги пред нивно покривање или украсување со градежни производи.

  Подготовка

  SPEKTROkol Basic се користи на температури од +5оС до +35оС. Се меша машински или рачно со вода во однос 3:1, со остава да одлежи 10 до 20 минути а потоа уште еднаш добро се меша и е подготвено за користење.

  Вградување

  SPEKTROkol Basic може да се нанесува во слоеви од 3мм до 3см, зависно од нерамнините и оштетувањата на подлогата. Време на обработливост (отворено време) е 4 до 6 часа на 20оС.

  Потрошувачка

  Зависно од нерамнините и оштетувањата на подлогата.

  Пакување

  Натрон вреќа од 25кг.

  Складирање

  Во суви и проветрени простории во оригинално пакување на температура од +5оС до +35оС.

  Рок на употреба

  12 месеци од датата втисната на пакувањето.

mk_MKMK