SPEKTROpol Fas

Прикажан е еден резултат

 • SPEKTROpol Fas

  Оценето 0 од 5

  SPEKTROpol Fas е бела еколошко дисперзна боја за надворешно фасадно бојадисување и декорација, отпорна на суво триење. Изработена е врз основа на специјални водени дисперзии на акрилат, калцит, полнила и адитиви.

  Упатство за употреба:

  За финална обработка на фасади, површината треба да виде сува, претходно импрегнирана со VRAT PRIMER Tiff. Се нанесува во два слоја, по потреба се разредува со вода 10-15%. Второто нанесување може да биде по 4-6 часа.

  работни услови – температура при работа 5-35oС.

  Начин на складирање:

  Да се чува во суви простории во оригиналните опаковки на температура +5 до + 35oС

  Потрошувачка

  За едно нанесување 0,2 – 0,25 кг/м2

  Рок на користење:

  12 месеци, правилно складирано, да се чува од смрзнување.

mk_MKMK