VRAT MINERALL RUBBING

Прикажан е еден резултат

 • VRATMINERAL Rubbing

  Оценето 0 од 5

  Примена:

  VRAT MINERALL RUBBING  е бел структурален, декоративен, минерален малтер за обработка на надворешни и внатрешни површини.

  Подготовка:

  VRAT MINERALL RUBBING се става во 8 литри чиста вода, се меша со миксер 10 минути. Пред употреба се промешува уште еднаш.

  Вградување:

  Се нанесува со глетарица и со пердашка, се доведува до бараната структура.

  Се нанесува врз основниот машински малтер “ВРАТМАЛ 10”, но лесно се нанесува и на сите видови подлоги (термоизолациони, продолжни  малтери, стриропорни и минерално-волнени табли). Се употребува на температура од +5ºС до +35ºС.

  Да не се меша со други материјали. Да се чува на суво место.

  Рок на употреба:

  Рок на траење е 12 месеци.

  Потрошувачка:

  2 21,5 мм2,5 кгр./м 2,5 мм3,8 кгр./м 2 22,0 мм3,2 кгр./м 3,0 мм4,5 кгр./м

mk_MKMK