SPEKTROpol Fas

SPEKTRO pol Fas е бела еколошко дисперзна боја за надворешно фасадно бојадисување и декорација, отпорна на суво триење. Изработена е врз основа на специјални водени дисперзии на акрилат, калцит, полнила и адитиви.

Упатство за употреба:

За финална обработка на фасади, површината треба да виде сува, претходно импрегнирана со VRAT PRIMER Tiff. Се нанесува во два слоја, по потреба се разредува со вода 10-15%. Второто нанесување може да биде по 4-6 часа.

работни услови – температура при работа 5-35oС.

Начин на складирање:

Да се чува во суви простории во оригиналните опаковки на температура +5 до + 35oС

Потрошувачка

За едно нанесување 0,2 – 0,25 кг/м2

Рок на користење:

12 месеци, правилно складирано, да се чува од смрзнување.

Share

Опис

Еднокомпонентно прашкасто градежно лепило на база на цемент, минерални полнила и адитиви. Наменето е за внатрешно вградување на кермички плочки на ѕид и под.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “SPEKTROpol Fas”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *